Serowa Zupa Ziemniaczana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać serowy zupa ziemniaczana spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ostrego sera cheddar, woda, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowa Zupa Ziemniaczana, Serowa Zupa Ziemniaczana Z Brokułów, oraz Kremowa, Serowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Posypać mąką; gotować 1 minutę, ciągle mieszając mieszankę cebuli.
Dodaj ziemniaki, mleko, bulion i 1/2 szklanki wody na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Dodaj 1/2 szklanki o obniżonej zawartości tłuszczu ostry ser cheddar i zmielonej czerwonej papryki; gotować 2 minuty lub aż ser topi się, często mieszając. Top każdej porcji równomiernie z 1 1/2 łyżeczki posiekanej zielonej cebuli.