Serowa Zupa Szpinakowa

Serowa Zupa Szpinakowa
Need a zupa bezglutenowa? Tandetna zupa szpinakowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka margaryny o obniżonej kaloryczności, szpinak, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa ziemniaczana serowa z sałatką szpinakową Giny, Serowy Szpinak, oraz Serowe Placki Szpinakowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pozostałe składniki; gotować na małym ogniu, aż VELVEETA topi się i zupa jest podgrzewana przez, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn