Serowa Zupa Szpinakowa
Need a zupa bezglutenowa? Tandetna zupa szpinakowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka margaryny o obniżonej kaloryczności, szpinak, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa ziemniaczana serowa z sałatką szpinakową Giny, Serowy Szpinak, oraz Serowe Placki Szpinakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości.
Dodać pozostałe składniki; gotować na małym ogniu, aż VELVEETA topi się i zupa jest podgrzewana przez, mieszając od czasu do czasu.