Serowa Zupa Lasagna
Serowa zupa Lasagna wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, grzanki, częściowo odtłuszczone ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowa Zupa Lasagna, Serowy Dip Lasagne, oraz Serowa Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, gotować wołowinę, cebula, papryka i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy i cebula jest miękka; odcedzić.
Wymieszać z wodą, pokrojonymi w kostkę pomidorami i pastą pomidorową. Wymieszać z makaronem, brązowym cukrem, włoską przyprawą i pieprzem.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Wlać gorącą zupę do 6 żaroodpornych misek na zupę lub zapiekanek. Top każdy z 1/4 Puchar grzanki.
Posypać serem. Zupa Broil z wierzchołkami 3 do 4 cali od ciepła 1 do 2 minut lub do rozpuszczenia sera.