Serowa Zupa Florencka Z Ziemniaków

Need a danie główne bezglutenowe? Serowa zupa Florencka z ziemniaków może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka wody, margaryny, bulionu z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Ze Szpinakiem Florentyńskim, Serowy Kurczak Florentyna, oraz Serowe Gnocchi Florentine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać pokrojony por, i smażyć 4 protokół.
Dodać ziemniaki i 5 kolejnych składników (ziemniaki przez szpinak). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić połowę mieszanki ziemniaków w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej.
Wlać pured mieszanki ziemniaków do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ziemniaków. Powrót pured mieszaniny ziemniaków do patelni. Wymieszać z serem i mlekiem; gotować przez 1 minutę lub do całkowitego ogrzania i rozpuszczenia się sera.