Serowa Zupa Cebulowo-Grzybowa
Serowa zupa cebulowo-grzybowa z półksiężycem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 479 kalorii, 13g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz półksiężycowe bułeczki, ser szwajcarski, liście tymianku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj crescent-topped cheesy vegetable bake, Serowe Kanapki Z Wołowiną Na Cebuli, oraz Stek z pieczarkami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik lub duży rondel, masło i olej na średnim ogniu, aż masło stopi się.
Dodaj cebulę; gotuj około 15 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka i jasnobrązowa.
Wymieszać z brązowym cukrem. Gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dodać grzyby; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. Wymieszać z mąką i solą. Wymieszać z bulionem, wodą i sherry.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 20 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 191°. na arkuszu z ciasteczkami, rozwiń ciasto na 1 duży prostokąt; naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Na ciasto posypać równomiernie parmezanem i tymiankiem. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwiń.
Wytnij rolkę na 8 plastrów; umieść wycięte boki na arkuszu ciastek. Naciśnij plastry, aby utworzyć 3-calowe rundy.
Piec 10 do 14 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć pieczone rund z piekarnika.
Posypać serem szwajcarskim.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć.
Zupa z kadzi do poszczególnych misek zupy. Na górze każdy z 1 półksiężycem topper.
Podawać zupę z dodatkowymi półksiężycami.