Serowa Zupa Brokułowa
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Serowa zupa brokułowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Ten przepis z Gotowanie z Michelle ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Serowa Zupa Brokułowa, Serowa Zupa Brokułowa, oraz Serowa Zupa Brokułowa.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i cebulę i gotować przez 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować jeszcze przez minutę.
Dodać bulion i brokuły, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodaj pół na pół i cheddar i powrót do średniego ciepła przez 5 minut.
Wyjąć z ognia i puree za pomocą blendera w sztyfcie lub ostrożnie przenieść do blendera na puree. Doprawić do smaku, wlać do misek i podawać z tartym serem Parmigiano Reggiano na wierzchu.Facebook
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni