Serowa Zielona Fasola
Serowa fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, fasola doliny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe muszle i fasolka szparagowa, Serowe muszle i fasolka szparagowa, oraz Healthy & Cheesy Green Beans & Kalafior dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart lub 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować, często mieszając, aż cebula zacznie brązowieć.
Wyjąć z rondla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
W tym samym rondlu lub patelni, gotować fasolę zgodnie z zaleceniami na torbie; odcedzić. Wymieszać z mieszanką cebuli; gotować do całkowitego ogrzania.
Dodać ser; wrzucić delikatnie, aby wymieszać.