Serowa Zapiekanka Ze Szparagami
Serowa zapiekanka ze szparagami to danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 25g tłuszczu i w sumie 340 kalorii. Za 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 207 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś ser cheddar, masło, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 64%. Podobne przepisy obejmują Serowa zapiekanka ze szparagów i ziemniaków, Bogata i serowa zapiekanka z szynką i szparagami, oraz Tandetne Cudowne Szparagi.
Instrukcje
W dużym rondlu przynieś 1/2. wody do wrzenia.
Dodaj szparagi; przykryj i gotuj przez 3 minuty lub do miękkości.
Dobrze odcedź; odłóż na bok.
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
W niesmażonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia, ułóż połowę szparagów. Przykryj połową jajek, serem i sosem. Powtórz warstwy.
Posyp chipsami ziemniaczanymi.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.