Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą
Przepis tandetny zapiekanka z zieloną fasolą może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Na 68 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 203 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz fasolę giant valley steamers, skondensowany krem z zupy grzybowej, cheddar smażoną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. W 1 1/2-quart zapiekanka, wymieszać razem zupę, mieszankę sera i sos sojowy. Wymieszać fasolkę szparagową, paprykę i 1 szklankę cebuli.
Przykryć; piec około 30 minut lub aż fasola będzie miękka i mieszaninę ogrzewa się przez. Wymieszać; wierzch z pozostałą 1/2 szklanki cebuli.
Piec odkryte o 5 minut dłużej lub aż cebula są brązowe i chrupiące.
Duża wysokość (3500-6500 ft): w Kroku 2 przykryj i piecz około 35 minut.
1 porcja (1/2 szklanki): kalorie 180 (kalorie z tłuszczu 110); tłuszcz całkowity 12g (tłuszcz nasycony 5g, tłuszcz Trans 1 1/2G); Cholesterol 15mg; sód 480mg; węglowodany ogółem 11g (błonnik pokarmowy 2G, cukry 3G); białko 5g procent dziennej wartości*: witamina A 15%; witamina C 10%; wapń 10%; żelazo 6% Wymiana: 1/2 inne węglowodany; 1 warzywo; 1/2 mięso wysokotłuszczowe; 1 1/2 tłuszczu wybór węglowodanów: 1
* Procent dziennych wartości opiera się na diecie 2000 kalorii.