Przepis tandetny zapiekanka z zieloną fasolą może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Na 68 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 203 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz fasolę giant valley steamers, skondensowany krem z zupy grzybowej, cheddar smażoną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. W 1 1/2-quart zapiekanka, wymieszać razem zupę, mieszankę sera i sos sojowy. Wymieszać fasolkę szparagową, paprykę i 1 szklankę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przykryć; piec około 30 minut lub aż fasola będzie miękka i mieszaninę ogrzewa się przez. Wymieszać; wierzch z pozostałą 1/2 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec odkryte o 5 minut dłużej lub aż cebula są brązowe i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Duża wysokość (3500-6500 ft): w Kroku 2 przykryj i piecz około 35 minut.