Serowa Zapiekanka Z Indyka Ryżowego
Serowa zapiekanka z ryżem z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ser Monterey jack, chiles, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Serowa zapiekanka z dzikiego ryżu i indyka, Serowa Zapiekanka Ryżowa, oraz Serowa Zapiekanka Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-kwartową zapiekankę.
Połączyć gotowany ryż, Indyk, mleko odparowane, ser Monterey Jack, ser Cheddar, mieszane warzywa, cebula, posiekane zielone chili, jajka, kolendra, i masło w dużej misce, mieszając, aż dokładnie wymieszane.
Wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka jest ustawiona, a góra jest złotobrązowa, 45 do 50 minut.