Serowa zapiekanka z dyni i cukinii
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cheesy Squash i zapiekanka z cukinii spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 247 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 680 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz squasha, ser cheddar, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Z Cukinii, Serowa Zapiekanka Z Cukinii, oraz Serowa Zapiekanka Z Cukinii I.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Napełnij duży garnek wodą i doprowadz do wrzenia.
Dodaj żółty squash, cukinia, i cebula; doprowadzić z powrotem do wrzenia, i gotować warzywa do miękkości, o 15 protokół.
Odcedzić i przenieść warzywa do dużej miski.
Wymieszać ser Cheddar, pieczenia mix, masło, jajka, cukier, i sól z gotowanych warzyw za pomocą dużej łyżki; mieszać, aż masło stopi się i pieczenia mix rozpuszcza. Złóż zmiażdżone krakersy do mieszaniny, aż ciecz zostanie wchłonięta.
Wlać mieszaninę do naczynia 1 1/2-quart zapiekanki; top z bułką tartą.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa jest lekko rumiane i ser topi się, 30 minut.