Need a danie główne bezglutenowe? Serowa zapiekanka z bekonem i szynką może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, proszek do pieczenia, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
2
Szynkę gotować w zastrzeżonych kapie w patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Kaszę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
4
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem i masłem do rozpuszczenia. Wymieszać z boczkiem, szynką, jajkami i pozostałymi składnikami.