Serowa Zapiekanka wołowo-pomidorowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serowej wołowiny i zapiekanki pomidorowej. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 376 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka cukinii, pomidorów, klasycznych warzyw pomidorowa zupa bazyliowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Wołowa, Doritos Serowa Zapiekanka Wołowa, oraz Serowa zapiekanka z wołowiną i makaronem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina jest dokładnie ugotowana; odcedzić.
Umieść ryż i wodę w naczyniu do pieczenia; wymieszaj, aby wymieszać.
Ugotowaną wołowinę, cukinię i pomidory układamy na ryżu.
Wytnij 16x12-calowy arkusz folii; spryskaj sprayem do gotowania. Przykryć naczynie folią, spryskaną bokiem do dołu.
Piec 40 minut. Odsłonić naczynie; posypać serem na wierzchu.
Piec odkryte 10 do 15 minut dłużej lub aż krawędzie są bąbelkowe i ser jest lekko rumiane.