Serowa Zapiekanka Ryżowo-Kukurydziana
Cheesy rice & corn Casserole może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, cztery sery, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowa Zapiekanka ryżowo-kukurydziana, Serowa Zapiekanka Ryżowo-Kukurydziana, oraz Serowa Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać Serek i jajko w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z ryżem, kukurydzą, 3/4 szklanki rozdrobnionego sera i kolendry.
Łyżka do 1-1 / 2-qt. zapiekanka rozpylona sprayem do gotowania; wierzch z pozostałym rozdrobnionym serem.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, gdy zapiekanka zostanie podgrzana, a rozdrobniony ser topi się.