Serowa Polenta Lasagne z pieczarkami i Seitanem

Serowa Polenta Lasagne z pieczarkami i Seitanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać tandetny Polenta Lasagne z grzybami i seitan spróbować. Jedna porcja zawiera 996 kalorii, 38g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka dzienników gotowe polenta, mąka, fontina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serowa Polenta Lasagne z pieczarkami i Seitanem, Pieczarki smażone z serową polentą, oraz Smażone grzyby na kremowym serowym Polencie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z regałem w górnej trzeciej. Lekko posmarować 2-do 2 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Roztopić masło w 2-do 3-quart ciężki rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Ubić mąkę na gładką masę, następnie gotować zasmażkę, często ubijając, aż do bladego złota, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
W międzyczasie podgrzej mleko w oddzielnym małym rondlu, aż się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj mleko do zasmażki w 2 partiach, stale ubijając, aż będzie bardzo gładka. Doprowadzić do wrzenia, ubijając, a następnie gotować, ubijając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Zdjąć z ognia i ubić Fontinę, połowę Gruyère, gałkę muszkatołową i 3/4 łyżeczki soli. Przykryć i odstawić, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
GruyereGruyere
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
1
Czosnek gotować w oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż zacznie się blady złoty. Wymieszać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj seitan i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby i seitan są lekko złote, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
SeitanSeitan
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodaj wodę i krótko gotuj, skrobając wszelkie brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu serowego na dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Pokroić 1 log polenty na 1/4-cala grube rundy i zorganizować tyle rund, aby pokryć dno naczynia, nakładając się lekko. Połówkę nadzienia rozłożyć równomiernie na polentę, następnie rozłożyć połową pozostałego sosu serowego (ok. 1 szklanki). Pokrój tyle rund z drugiego dziennika, aby utworzyć drugą warstwę. Przykryć pozostałym nadzieniem, następnie sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Posypać pozostałą Gruyère i piec, aż top jest tylko bulgotanie i lekko rumiane, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
1
- Lasagne można zmontować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.- Resztki polenta log można pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju lub maśle, aby podawać z jajkami na śniadanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn