Serowa Lasagne Z Tuńczykiem
Serowy tuńczyk Lasagnan jest pescatarian przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 332 kalorie, 27g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, tuńczyka, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zapiekanka Z Lasagne Z Tuńczykiem, Unikalna Zapiekanka Z Lasagne Z Tuńczykiem, oraz Serowa Lasagna.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj tuńczyka, zupę, mleko, sól czosnkową, oregano i pieprz do połączenia.
Rozłóż 3/4 szklanki na natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Ułóż trzy makarony (w razie potrzeby przycinanie), 3/4 szklanki mieszanki tuńczyka, połowę twarogu i jedną trzecią sera mozzarella. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym makaronem, mieszanką tuńczyka i serem mozzarella.
Piec bez przykrycia w 350° przez 25-30 minut lub do musującego.
Odstaw na 10-15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to moje najlepsze typy tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Calista Coast Range Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Calista Coast Range Pinot Noir]()
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.