Serowa Lasagne z kurczakiem i pieczarkami

Serowa Lasagne z kurczakiem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serowej Lasagne z kurczakiem i grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 1008 kalorii, 53g białka, oraz 48 g tłuszczu. Jeśli masz mleko, ząbki czosnku, grubo gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Serowa Lasagne Z Czarnej Fasoli, Serowa Polenta Lasagne z pieczarkami i Seitanem, oraz Lasagne Z Dzikimi Grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pieczarki, czosnek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w oleju i 1 łyżka masła w 4-quart ciężki rondel na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać wino i dusić energicznie 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przenieść mieszankę grzybową do dużej miski i wymieszać z kurczakiem. (Odstawić rondel.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Doprowadzić mleko do gołej gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu. Roztopić pozostałe 4 łyżki masła w rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj mąkę i gotuj zasmażkę, stale ubijając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Dodaj gorące mleko w wolnym strumieniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Dodać tymianek, 3/4 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Zdjąć z ognia i rezerwy 1 szklanka sosu. Parmezan wymieszać z sosem pozostającym na patelni, a następnie wymieszać z nadzieniem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Połowę zwykłego sosu wlać na patelnię do pieczenia, rozprowadzając równomiernie, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Dodać 3 arkusze lasagne, nakładając się lekko, i jedną trzecią nadzienia grzybowego, równomiernie, a następnie posypać jedną czwartą Gruyère na wierzch. Powtórz 2 razy. Na wierzchu pozostały 3 arkusze lasagne i pozostały zwykły sos, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
GruyereGruyere
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Posypać pozostałą Gruyère.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
13
Przykryć folią, lekko przypinając, aby folia nie dotykała górnej części lasagne, ale zamykając wokół krawędzi, i piec 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Wyjąć folię i piec, aż ser będzie złoty, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
15
Lasagne pozostawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn