Serowa Kiełbasa Rigatoni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać tandetny kiełbasa Rigatoni spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sos marinara, rigatoni, kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tandetne Pieczone Rigatoni, Serowy Brokuł Rigatoni, oraz Serowy Brokuł Rigatoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ugotować rigatoni zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Podsmażyć cebulę w oliwie z oliwek na patelni na średnim ogniu, aż złoty, 3 do 4 protokół. Pokruszyć w kiełbasie, dodać pokruszoną czerwoną paprykę i gotować przez kilka minut.
Dodaj sos marinara, wszystko razem wymieszać i gotować przez 5 do 7 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Aby zmontować, dodaj około 2 łyżki sosu - wystarczy, aby pokryć dno-do naczynia do pieczenia. Następnie warstw połowę ostudzonego makaronu, połowę kostek mozzarelli i połowę pozostałego sosu. Powtórz proces: ułóż pozostały makaron, mozzarellę i sos, a następnie polej parmezanem. Przykryć i włożyć do lodówki lub zamrażarki, aż będą gotowe do gotowania.
Gdy gotowy do gotowania, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotować rigatoni aż do ogrzania i bulgotanie, 25 minut prosto z lodówki, lub 2 godziny prosto z zamrażarki.
Przed podaniem udekorować mieloną pietruszką.