Serowa Kiełbasa Rigatoni

Serowa Kiełbasa Rigatoni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać tandetny kiełbasa Rigatoni spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sos marinara, rigatoni, kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tandetne Pieczone Rigatoni, Serowy Brokuł Rigatoni, oraz Serowy Brokuł Rigatoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ugotować rigatoni zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podsmażyć cebulę w oliwie z oliwek na patelni na średnim ogniu, aż złoty, 3 do 4 protokół. Pokruszyć w kiełbasie, dodać pokruszoną czerwoną paprykę i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj sos marinara, wszystko razem wymieszać i gotować przez 5 do 7 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
5
Aby zmontować, dodaj około 2 łyżki sosu - wystarczy, aby pokryć dno-do naczynia do pieczenia. Następnie warstw połowę ostudzonego makaronu, połowę kostek mozzarelli i połowę pozostałego sosu. Powtórz proces: ułóż pozostały makaron, mozzarellę i sos, a następnie polej parmezanem. Przykryć i włożyć do lodówki lub zamrażarki, aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Gdy gotowy do gotowania, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotować rigatoni aż do ogrzania i bulgotanie, 25 minut prosto z lodówki, lub 2 godziny prosto z zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przed podaniem udekorować mieloną pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn