Serniki Rabarbarowe
Serniki rabarbarowe to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 1475 kalorii, 23G białka, oraz 89g tłuszczu. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serniki Rabarbarowe, Serniki Rabarbarowe, oraz Sernik Rabarbarowy.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Smar dno i boki jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, ze skróceniem lub sprayem z natryskiem do gotowania. Ubić mąkę, owies, brązowy cukier, masło, sól i soda oczyszczona w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kruchy, lub wymieszać z łyżką. Naciśnij około 4 filiżanek mieszaniny na patelni.
Ubić pozostałe składniki z wyjątkiem rabarbaru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać z rabarbarem.
Posypać pozostałą mieszaniną okruchów; lekko nacisnąć.
Piec 40 do 50 minut lub do środka jest ustawiony; cool 30 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin. W przypadku prętów pokrój w 10 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.