Serniki PB I J
Serniki PB I J to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jeżyny owoców spread, cukier, wafel waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe, Batoniki Sernikowe, oraz Batoniki Sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; naciśnij na dnie 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 6 minut.
Beat Serek i masło orzechowe z mikserem na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać cukier i jajko, dobrze ubijając. Wymieszać wanilią.
Rozłóż jeżyny równomiernie na skórce.
Mieszankę z serem śmietankowym zalać roztopionymi owocami; posypać pozostałym rozgniecionym waflem waniliowym.
Piec w 350 przez 14 minut lub aż prawie zestaw. Fajne 30 minut. Przykryć i schłodzić 1 1/2 godziny.