Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sernik Żurawinowy Zawijany, Sernik Zawijany Ciasto Dyniowe, oraz Guawa-Sernik Zawijany.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać masło i 1 białko; pulsować tylko do połączenia (nie tworzą kulki). Mocno wcisnąć mieszaninę skorupy do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Białka Jaj
Masło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Aby przygotować polewę, połącz 1 1/2 szklanki cukru i kolejne 3 składniki (przez świeżą żurawinę) w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 6 minut lub aż żurawina pop i mieszaniny zgęstnieje. Całkowicie fajne. Wymieszać Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cukier
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Umieścić 1 szklankę mieszanki żurawiny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wymieszać 1 białko jaja. Odstawić. Rezerwy pozostałe 1 1/2 szklanki mieszanki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Aby przygotować nadzienie, połączyć 1 szklankę cukru i serów śmietankowych; ubić mikserem ustawionym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj mleko; beat z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
10
Dodać 5 białek; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
11
Wlać mieszaninę wypełniającą do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Mżawka 1 szklanka puree żurawinowego nad mieszanką wypełniającą. Mieszanek zawirować razem za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z żurawiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
13
Piec w 350 przez 45 minut lub aż prawie ustawić w centrum. Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi piekarnika; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Wyjąć z piekarnika; uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Piekarnik
15
Podawać z reserved 1 1/2 szklanki mieszanki żurawiny.