Sernik żurawinowy z cukrową skórką
Sernik żurawinowy Zawirowany z cukrem ciasto ciasteczkowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, okruchy bordeaux cookie, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Nutella Swirl Cukier Ciastko Sernik Kwadraty, No Bake ciasto ciasto sernik z cukrową skórką, oraz Patriotic Swirl Sugar Cookie Bars.
Instrukcje
Połączyć okruchy ciasteczek i roztopione masło; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1" w górę boki lekko nasmarowanej 9" springform pan.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Niech skorupa ostygnie całkowicie na stojaku z drutu.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego.
Dodaj sos żurawinowy i przyprawy; proces do gładkiej. Odstawić.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładki.
Dodać cukier i skrobię kukurydzianą; dobrze ubić.
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Wlać połowę ciasta do skorupy cookie; łyżka 1/2 szklanki mieszanki żurawiny na ciasto. Delikatnie obracaj nożem. Top z pozostałym cieście. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki żurawinowej na serniku i delikatnie obracać nożem.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę pieca do 22
Piec 1 godzinę i 10 minut.
Wyjąć z piekarnika, i natychmiast uruchomić nożem po bokach sernika, aby poluzować go z patelni. Wyłączyć piekarnik; powrót sernik do piekarnika, i ostudzić w piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić całkowicie na patelni na stojaku z drutu. Chill, uncovered, until ready to serve. (Sernik będzie nadal jędrny, gdy się ostygnie.)
Dekorować, w razie potrzeby.
Sernik podawać z pozostałą mieszanką żurawinową.