Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi

Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi
Świąteczny Sernik z angielskim nadzieniem toffi wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można go uznać za przyjazny dla budżetu, kosztujący około 1,72 zł za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka jajek, migdałów, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Boże Narodzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi, Angielskie toffi ... i jak zepsułam świąteczną niespodziankę, oraz Polski Sernik Toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać pierwsze 5 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodajemy masło; mieszamy do uzyskania wilgotnych grudek. Naciśnij mieszankę nad dnem i 1 cal w górę boków 10-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec ciasto, aż tylko ustawić, o 5 protokół. Odstawić. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier, aż do wymieszania. Ubić jajka po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Pokonać w obu fragmentach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połowę mieszanki wlać do przygotowanej Skórki; posypać kawałkami toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Wlać pozostałą mieszaninę.
4
Piec, aż krawędzie są dmuchane, ale centrum jest ledwo ustawione, o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać śmietanę, cukier i wanilię w średniej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Polewamy gorącym sernikiem.
3
Piec ciasto, aż polewa jest po prostu ustawić, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do szafy; schłodzić 10 minut. Uruchom nóż między ciasto i boki patelni. Ciasto Chill uncovered overnight.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Usuń boki patelni i umieść ciasto na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dekoruj wierzch cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn