Świąteczny Sernik z angielskim nadzieniem toffi wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można go uznać za przyjazny dla budżetu, kosztujący około 1,72 zł za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka jajek, migdałów, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Boże Narodzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi, Angielskie toffi ... i jak zepsułam świąteczną niespodziankę, oraz Polski Sernik Toffi dla podobnych receptur.
Dodajemy masło; mieszamy do uzyskania wilgotnych grudek. Naciśnij mieszankę nad dnem i 1 cal w górę boków 10-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Piec ciasto, aż tylko ustawić, o 5 protokół. Odstawić. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier, aż do wymieszania. Ubić jajka po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Pokonać w obu fragmentach.