Sernik z sosem Pralinowym

Sernik z sosem Pralinowym
Sernik z sosem Pralinowym wymaga z grubsza 6 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, syrop kukurydziany, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Sernik z sosem Pralinowym, Sernik orzechowo-Pralinowy z sosem karmelowym, oraz Sernik Pralinowy Z Gorącym Sosem Karmelowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na skorupie, wymieszać razem okruchy krakersy graham, cukier, i masło. Wklep tę mieszankę na dno i boki 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zrobić nadzienie: w dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier granulowany. Beat w jajkach, 1 na raz, a następnie beat wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać nadzienie do skorupy i piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć ciasto z piekarnika i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie zrób polewę: w misce wymieszaj śmietanę, cukier i wanilię, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozprowadź tę mieszaninę na ciepłym cieście i wróć do piekarnika na 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Niech ciasto ostygnie do temperatury pokojowej na patelni, a następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub na noc. W czasie podawania użyj noża stołowego, aby poluzować ciasto z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć boki patelni i umieścić ciasto na talerzu, pozostawiając go na dnie patelni. Aby zrobić sos pralinowy, w małym ciężkim rondlu wymieszaj brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać syrop kukurydziany i gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
10
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z orzechami i wanilią. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Sernik podawać, przerzucając sos do miski z małą chochlą. Resztki leku należy przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn