Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz śmietanę, pieprz, chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Santa Hat Cheesecake Bites, Sernik Czekoladowy Santa Czapki, oraz Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć chipsy tortilla i masło; naciśnij na dno nasmarowane 9-in. springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 325° przez 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z serem Monterey Jack i chilli; wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Papryka Chili
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Jajko
6
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
7
Piec przez 30-35 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
8
Śmietanę rozłożyć na serniku. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
9
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dekoruj żółtym pieprzem, cebulą i pomidorem. Przechowywać w lodówce resztki.