Sernik Z Santa Fe
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz śmietanę, pieprz, chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Santa Hat Cheesecake Bites, Sernik Czekoladowy Santa Czapki, oraz Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć chipsy tortilla i masło; naciśnij na dno nasmarowane 9-in. springform pan.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 15 minut lub do lekko rumiane.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z serem Monterey Jack i chilli; wlać do skorupy.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec przez 30-35 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut.
Śmietanę rozłożyć na serniku. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez noc.
Dekoruj żółtym pieprzem, cebulą i pomidorem. Przechowywać w lodówce resztki.