Sernik Z Potrójną Czekoladą
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 539 kalorii, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka twarogu, masło, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potrójne Czekoladowe Ciasteczka Z Trzciny Cukrowej, Sernik Czekoladowy Potrójny, oraz Sernik Czekoladowy Potrójny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do temperatury 177°. W 9-calowej patelni springform, wymieszać okruchy ciastek i cukier granulowany.
Mżawka roztopione masło na mieszaninie; wrzucić widelcem, aż dobrze połączone. Mocno naciśnij mieszaninę na dole i 2 cale w górę strony patelni, aby utworzyć skorupę.
Każdy batonik przeciąć na pół wzdłuż; każdą połowę pokroić na 8 kawałków. Odstawić. W dużej misce, beat twarogu i brązowego cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w śmietanie, wanilii i jaj, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski raz. Wymieszać kawałki cukierków.
Wlać mieszaninę do patelni wyłożonej skórką.
Piec 1 1/4 godziny lub aż nóż włożony lekko off centrum wychodzi czysty (centrum będzie lekko jiggly). Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu, około 1 godziny.
Ostrożnie usunąć stronę patelni. Przechowywać w lodówce do schłodzenia przed podaniem, co najmniej 2 godziny.
Sernik pokroić w kliny; układać na pojedynczych talerzach deserowych.
Każdą porcję skropić polewą lodową. Przechowywać w lodówce.