Sernik z podwójną czekoladą

Sernik z podwójną czekoladą
Podwójny sernik czekoladowy zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mleka, ekstraktu z wanilii, śmietany śmietankowej i Złotego cukru. 1998 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sernik Z Podwójną Czekoladą, Sernik z podwójną czekoladą PHILADELPHIA, oraz Podwójne Kubki Do Serników Czekoladowych.

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyłóż podstawę 25cm pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Wymieszać roztopione masło i okruchy biszkoptów, aż dobrze się wymieszają, a następnie mocno docisnąć do podstawy puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Obróć temperaturę piekarnika do 240C / wentylator 220C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Ubić Serek i cukier elektryczną trzepaczką do uzyskania gładkiej i kremowej masy, następnie ubić kakao, wanilię, Tia Maria, jajka, śmietanę i połowę roztopionej czekolady. Do pozostałej czekolady wymieszać tyle mleka, aby uzyskać konsystencję sosu, a następnie odstawić, aż będzie gotowy do udekorowania sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1-1/2 Uncji Rum Malibu O Smaku Kokosowym1-1/2 Uncji Rum Malibu O Smaku Kokosowym
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Nałóż trochę roztopionego masła na papier kuchenny i użyj go do posmarowania boków blaszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
8
Wlać mieszaninę sera, a następnie wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9
Piec przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień do 110C / wentylator 90C / Gaz przez 25-30 minut. Wypełnienie powinno być ustawione, ale z chwiejnym środkiem. Wyłącz piekarnik, otwórz drzwiczki szczeliną, następnie pozostaw sernik do ostygnięcia w piekarniku na 2 godziny. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Aby udekorować sernik, ostrożnie wyjmij go z puszki i zdejmij papier podszewkowy z podstawy. Lekko ubijamy śmietanę, aż zachowa swój kształt, następnie obracamy ją na wierzchu i skropimy reserved sosem czekoladowym, zalewając SOS śmietaną końcem łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
11
Służyć jako jest lub stos z loki czekolady. Aby loki czekoladowe: Uruchom obrotową obieraczkę do ziemniaków mocno po gładkim grzbiecie płyty czekolady, tak aby loki płatków czekolady oddalały się od baru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn