Sernik z masłem orzechowym i galaretką
Sernik z masłem orzechowym i galaretką wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,14 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, każdy smak dżem owocowy, chrupiące masło orzechowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Sernik z masłem orzechowym i galaretką, Sernik z masłem orzechowym i galaretką (cukrzycowy), oraz Kanapki z sernikiem z masłem orzechowym i galaretką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). W średniej misce połączyć okruchy krakersów graham, 3 łyżki cukru i roztopione masło.
Dobrze wymieszać i nacisnąć na dno 9-calowej miski sprężynowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W dużej misce, beat twarogu, cukier, masło orzechowe i mąki razem, aż będzie gładka.
Wymieszać w jajkach po kolei. Zmiksować w mleku.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 250 stopni F (120 stopni C) i kontynuuj piec przez 40 minut.
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed wyjęciem z patelni. Wymieszaj galaretkę, aż będzie gładka i skropisz ciasto w kratkę.