Sernik Z Malinowo-Białą Czekoladą

Sernik Z Malinowo-Białą Czekoladą
Jeśli masz około 2 godziny i 25 minut do spędzenia w kuchni Sernik z malinami i białą czekoladą może być wyjątkowy lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,55 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako dość tani deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia czekolady, mąki, malin i ekstraktu wanillanowego. Z łyżką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik malinowy z białej czekolady, oraz Sernik Malinowy Z Białej Czekolady.

Instrukcje

1
W małym rondelku wymieszaj maliny i skrobię kukurydzianą, aż się połączą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Wciśnij sitko o drobnych oczkach do miski; wyrzuć nasiona. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieść nasmarowany 9x3-in. głęboka tortownica na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat). Owiń folię bezpiecznie wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Na skórkę w małej misce wymieszaj mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokrój masło na kruche. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec 20-25 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie. Zmniejsz ustawienie piekarnika do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się zmiksuje. Dodaj schłodzoną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Wlej połowę mieszanki na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Posmaruj połową puree malinowego. Na wierzch z pozostałym ciastem. Upuść Pozostałe puree łyżkami stołowymi na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Przetnij ciasto nożem, aby wirować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Umieść tortownicę w większej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
14
Piec 1-3 / 4 do 2 godzin lub do momentu, gdy krawędź sernika się zestali i zarumieni. (Środek sernika będzie się poruszał po przeniesieniu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Chłodny sernik na ruszcie przez 10 minut. Poluzuj sernik z patelni nożem; usuń folię. Ostudzić o 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
16
Usuń obręcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Port Ruby

Ruby Port to moje najlepsze typy na sernik czekoladowy. Ruby port ma wystarczająco dużo słodyczy i odwagi, aby utrzymać czekoladowy sernik. NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate butelkowane z 4 Poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled
Osobisty faworyt naszego dyrektora produkcji wina Jonathana Hunta. Postaw stopy po pracy lub po obiedzie, popijaj nasz Ruby Port i zrelaksuj się. To wino ma bogate nuty jagodowe i długie, gładkie wykończenie. Nasz gładki i obfity Ruby Port zaczyna się od mieszanki Win Corot Noir i Chambourcin. Następnie wzmacniamy mieszankę 100% brandy winogronowej (alkohole destylowane) i słodzimy, aby doprowadzić wszystkie smaki do idealnej równowagi. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn