Sernik Z Malinowo-Białą Czekoladą
Jeśli masz około 2 godziny i 25 minut do spędzenia w kuchni Sernik z malinami i białą czekoladą może być wyjątkowy lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,55 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako dość tani deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia czekolady, mąki, malin i ekstraktu wanillanowego. Z łyżką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik malinowy z białej czekolady, oraz Sernik Malinowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
W małym rondelku wymieszaj maliny i skrobię kukurydzianą, aż się połączą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Wciśnij sitko o drobnych oczkach do miski; wyrzuć nasiona. Ochłodzić całkowicie.
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Umieść nasmarowany 9x3-in. głęboka tortownica na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat). Owiń folię bezpiecznie wokół patelni.
Na skórkę w małej misce wymieszaj mąkę i cukier.
Pokrój masło na kruche. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec 20-25 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie. Zmniejsz ustawienie piekarnika do 325°.
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij śmietanę i wanilię.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się zmiksuje. Dodaj schłodzoną czekoladę.
Wlej połowę mieszanki na skórkę.
Posmaruj połową puree malinowego. Na wierzch z pozostałym ciastem. Upuść Pozostałe puree łyżkami stołowymi na wierzch.
Przetnij ciasto nożem, aby wirować.
Umieść tortownicę w większej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Piec 1-3 / 4 do 2 godzin lub do momentu, gdy krawędź sernika się zestali i zarumieni. (Środek sernika będzie się poruszał po przeniesieniu.)
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Chłodny sernik na ruszcie przez 10 minut. Poluzuj sernik z patelni nożem; usuń folię. Ostudzić o 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
Polecane wino: Port Ruby
Ruby Port to moje najlepsze typy na sernik czekoladowy. Ruby port ma wystarczająco dużo słodyczy i odwagi, aby utrzymać czekoladowy sernik. NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate butelkowane z 4 Poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled]()
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled
Osobisty faworyt naszego dyrektora produkcji wina Jonathana Hunta. Postaw stopy po pracy lub po obiedzie, popijaj nasz Ruby Port i zrelaksuj się. To wino ma bogate nuty jagodowe i długie, gładkie wykończenie. Nasz gładki i obfity Ruby Port zaczyna się od mieszanki Win Corot Noir i Chambourcin. Następnie wzmacniamy mieszankę 100% brandy winogronowej (alkohole destylowane) i słodzimy, aby doprowadzić wszystkie smaki do idealnej równowagi. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.