Sernik Z Jedwabistą Czekoladą

Sernik Z Jedwabistą Czekoladą
Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Oreo ciasteczka, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jedwabne Ciasto Czekoladowe, No bake silky chocolate pie, oraz Jedwabisty Mus Czekoladowy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
2
Wymieszać okruchy ciastek, cukier i masło, aż dobrze wymieszane; naciśnij na dole i 1-1 / 2 cali w górę strony 9-calowy springform patelni. Mikrofalówka 6 czekolady w misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub do stopienia, mieszając po każdej minucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
3
4 kolejne składniki zmiksować w blenderze na gładką masę. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawać serek śmietankowy przez otwór w górnej części blendera, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Zmiksować w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 50 do 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny. Gotowy do podania sernika rozpuścić pozostałą czekoladę; skropić sernikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn