Sernik Z Jagodami Mascarpone

Sernik Z Jagodami Mascarpone
Sernik jagodowy Mascarpone jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Z Jagodami Mascarpone, Sernik jagodowy Mascarpone z skórką Amaretti, oraz Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i umieść stojak na środku. Masło 9-na-2-calowy Okrągły patelni ciasto lub 9-calowy springform patelni i kurzu z cukrem, przechylając patelnię do pokrycia i wyrzucając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, pokonać mascarpone, ser śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, 1 łyżeczka skórki z cytryny, sok z cytryny, i wanilii, aż gładka, o 2 protokół, skrobanie w dół boki miski raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MascarponeMascarpone
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Włącz mikser do niskiej i dodać mąkę, skrobanie miski, aby upewnić się, że jest włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż wierzch ciasta jest głęboki złoty brąz i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku przez 15 do 20 minut. Posadź nóż po bokach sernika. Jeśli używasz patelni do ciasta, Odwróć talerz do serwowania na patelni i ponownie przełożyć sernik na talerz. Jeśli używasz springform pan, Usuń boki i ustaw dno na talerzu do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
7
Niech ostygnie całkowicie.
8
W średniej misce wymieszać borówki z 2 łyżkami cukru i pozostałą 1 łyżeczką skórki cytrynowej. Jeśli używasz świeżych jagód, zmiażdż kilka z tyłu łyżki, aby zachęcić soki do formowania. (Smak owoców; jeśli jest zbyt cierpki, dodaj kolejną łyżeczkę cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
JagodyJagody
OwoceOwoce
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Gotowy do podania sernik polać cukrem cukierniczym, jeśli jest używany, a na serniku polać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
10
Pokrój i podawaj z bitą śmietaną lub creme fraiche, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn