Sernik z gorącym maślanym rumem z brązowym cukrem-SOS rumowy

Sernik z gorącym maślanym rumem z brązowym cukrem-SOS rumowy
Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rum, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasto z brązowym cukrem z sosem maślanym z brązowego cukru, oraz Sernik Z Brązowym Cukrem I Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w małej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij mocno w dnie nie powiększonej 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 10 minut. Całkowicie fajne. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podczas gdy skorupa jest chłodzenie, w dużej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania z wyjątkiem jaj z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej. Na małej prędkości, ubić w jajkach, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zalać skórką; gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub do momentu ustawienia krawędzi, a środek jest nadal miękki. Wyłącz piekarnik; pozostaw otwarte drzwi piekarnika około 4 cali. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; schłodzić w patelni na regale chłodzącym z dala od przeciągów 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Bez zwalniania lub usuwania strony patelni, ostrożnie poprowadź metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować. Przechowywać w lodówce odkryte około 3 godzin lub do schłodzenia. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 9 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
8
W 1 1/2-quart rondel, wymieszać składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować od 3 do 4 minut, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
10
Aby służyć, Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby ponownie poluzować; Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
11
Podawać z ciepłym sosem. Sernik i sos przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn