Sernik z glazurą żurawinową
Sernik z glazurą żurawinową wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, Gingersnap okruchy, karton twarożek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik żurawinowy ze skórką Gingersnap i żurawiną, Sernik Waniliowy Z Polewą Czekoladową, oraz Sernik cytrusowy z marmoladą.
Instrukcje
Płaszcz dno 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu; posypać okruchy cookie.
Miejsce sery w robocie kuchennym, i proces 2 minut lub do gładkiej, skrobanie boki miski raz.
Dodać cukier i kolejne 6 składników (cukier przez kwaśną śmietanę); pulsować aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę serową do przygotowanej patelni springform i piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż prawie się ustawi. Wyłącz piekarnik i pozostaw sernik w zamkniętym piekarniku na 1 godzinę.
Wyjąć sernik z piekarnika; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Podawać z glazurą żurawinową.