Sernik Z Dynią Toffi
Sernik toffi z dyni wymaga z grubsza 4 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukierki toffi, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Toffi-sernik dyniowy, Toffi-Sernik Dyniowy, oraz Sernik Z Dyni Toffi Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz okruchy ciasteczek i masło w małej misce. Naciśnij na dole i 1-calową stronę 9-calowej formy sprężynowej.
Piec przez 6 do 8 minut (nie pozwól, aby brązowy). Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut.
Na sernik: Beat Serek i brązowy cukier w dużej misce miksera, aż kremowy.
Dodać dynię, odparowane mleko, jajka, skrobię kukurydzianą i cynamon; dobrze ubić.
Piec przez 60 do 65 minut lub do momentu ustawienia krawędzi, ale środek nadal lekko się porusza.
Wyjąć z piekarnika; top z kawałkami cukierków toffi.
Śmietanę, cukier granulowany i ekstrakt waniliowy połączyć w małej misce; dobrze wymieszać.
Posmarować ciepłym sernikiem.
Piec przez 8 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Usuń stronę springform pan.
Przed podaniem skropić polewą karmelową.