Sernik Z Dyni Imbirowej
Sernik z dyni imbirowej jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier demerara, cukier granulowany, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Sernikiem Dyniowym Imbirowym, Sernik dyniowy z imbirem i białą czekoladą, oraz Sernik Dyniowy Warstwowy Z Imbirem Cytrynowym Ciasteczkiem.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 4 składniki w misce; wrzucić widelcem, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszankę okruchów na dno 9-calowej patelni ze sprężynami pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Aby przygotować nadzienie, umieść serki śmietankowe w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać 3/4 szklanki cukru granulowanego i 4 kolejne składniki (przez dynię); proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jajka, 1 na raz; dobrze przetworzyć po każdym dodaniu.
Wlać masę serową do przygotowanej patelni.
Piec w 300 przez 50 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik; częściowo otwórz drzwi piekarnika. Sernik schłodzić w piekarniku 30 minut.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Tuż przed podaniem posypać cukrem Demerara.