Sernik Z Dyni Brulee
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier granulowany, 3rd mniej tłuszczu serek, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Crème Brûlée, Sernik Crème Brûlée, oraz Sernik Creme Brulee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki piekarnika w środkowej i dolnej trzeciej części piekarnika. Napełnij patelnię do pieczenia około połowy pełną wody i umieść na Dolnym stojaku. Stworzy to wilgotne środowisko dla sernika i zapobiegnie pękaniu. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pokryj 9-calową patelnię sprężynową nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Włóż krakersy graham i 1 łyżkę cukru granulowanego do miski robota kuchennego i zmiel, aż będzie dobrze.
Dodać masło i dwie łyżki wody i pulsować do zwilżenia. Naciśnij na dno przygotowanej sprężyny.
Piec, aż zestaw i złoty kolor, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
W dużej misce wymieszać serek śmietankowy, brązowy cukier, 1/3 szklanki cukru granulowanego i sól. Beat, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Dodać jogurt, jajka i białka, zmniejszyć prędkość miksera do niskiej, i nadal ubijać aż do wymieszania.
Dodaj dyni, mąki, wanilii i pumpkin Pie przyprawy. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej I beat aż tylko połączone. Wymieszać łopatką kilka razy, aby upewnić się, że wszystkie składniki są włączone i uwolnić pęcherzyki powietrza w cieście, które mogą spowodować pęknięcie sernika.
Wlać ciasto na skorupę i rapować patelnię o blat kilka razy, aby doprowadzić wszelkie uwięzione pęcherzyki powietrza na powierzchnię.
Sernik ułożyć na środkowej półce w piekarniku.
Piec, aż tylko ustawić i środek porusza się lekko, około 1 godziny do 1 godziny i 10 minut. Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi.
Odstawić do piekarnika na 15 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia. Wsadź cienki ostry nóż między sernik, a następnie patelnię, aby zwolnić boki. Całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Przed podaniem wyjmij sernik z lodówki i uwolnij boki patelni.
Posypać pozostałe 2 łyżki cukru na wierzchu sernika i brulee cukru palnikiem kuchennym lub pod brojlerem przez kilka sekund.