Sernik Z Dyni
Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 887 kalorii, 12g białka, oraz 60 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka jaj, cukier, okruchy ciasteczek gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać okruchy ciasteczek gingersnap, cukier, imbir i masło i naciśnij na dole iw górę 1 cal wzdłuż boków 9 cala formy wiosna pan.
Ciasto pieczemy w rozgrzanym piekarniku 177° przez 5 minut i odstawiamy.
Wymieszać w jajkach po jednym na raz, a następnie cukier, puree z dyni, wanilia, a następnie przyprawy.
Wlać mieszaninę do formy sprężynowej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż ustawi się, około 60-70 minut.
Niech ostygnie całkowicie.
Sernik schłodzić na noc w lodówce.