Sernik Z Budyniem Ryżowym
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 400 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego meksykańskiego cynamonu, krem knudsen, serek philadelphia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik pudding ryżowy {Plus Wersja czekoladowa!}, Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, oraz Sernik Z Budyniem Bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj pierwsze 3 składniki; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Beat twarogu i 1 szklanka cukru w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę, cynamon i wanilię; dobrze wymieszać.
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Wymieszać z ryżem; zalać skórką.
Piec 1 godz. 10 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.