Sernik Z Budyniem Bananowym
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 503 kalorie, 7G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Z Budyniem Bananowym Południowy.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki w małej misce, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszaninę na dno nasmarowanej i posypanej mąką 9-calowej miski sprężynowej. Stań 17 wafli waniliowych wokół krawędzi patelni (zaokrąglone boki względem patelni), delikatnie wciskając w skorupę, aby ją zabezpieczyć.
Piec 10 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut).
Połącz banany i sok z cytryny w małym rondlu. Wymieszać z brązowym cukrem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę lub tylko do momentu rozpuszczenia cukru.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 3 minut lub do gładkiej. Stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając tylko do momentu, aż żółty zniknie po każdym dodaniu. Beat in vanilla. Delikatnie wymieszać mieszaninę bananów w mieszaninę serów śmietankowych.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 45 do 55 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Wyjąć sernik z piekarnika; delikatnie obrócić nożem wokół krawędzi sernika, aby poluzować.
Wierzch sernika posypać grubo rozgniecionymi wafelkami. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 8 godzin.