Sernik z brzoskwiniami i Mascarpone z syropem balsamicznym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym, Truskawkowe i Mascarpone z syropem Rieslinga, oraz Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiksuj kawałki krakersów graham, cukier i masło w procesorze, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij na dno (nie na boki) sprężyny o średnicy 9 cali.
Piec na złoty kolor, o 12 protokół.
Przenieść skorupę do stojaka do ostygnięcia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mascarpone, cukier i mąkę w dużej misce, aż do wymieszania. Ubić jajka po 1 na raz; dodać ekstrakt waniliowy. Puree pokrojone w kostkę brzoskwinie w mini procesorze lub blenderze, aż będą gładkie. Puree z brzoskwiń ubić na ciasto.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec, aż krawędzie są podniesione i suche i środek jest miękko ustawić, O 1 godzinę 5 minut.
Gorący sernik umieścić bezpośrednio w lodówce. Chill uncovered overnight.
Gotować ocet balsamiczny w małym rondlu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 4 protokół; chłodny syrop.
Pokroić wokół sernika; usunąć boki patelni. Na wierzchu plastry brzoskwini, skropić syropem z octu balsamicznego i podawać.