Sernik z brzoskwiniami i Mascarpone z syropem balsamicznym

Sernik z brzoskwiniami i Mascarpone z syropem balsamicznym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym, Truskawkowe i Mascarpone z syropem Rieslinga, oraz Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiksuj kawałki krakersów graham, cukier i masło w procesorze, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij na dno (nie na boki) sprężyny o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Piec na złoty kolor, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść skorupę do stojaka do ostygnięcia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mascarpone, cukier i mąkę w dużej misce, aż do wymieszania. Ubić jajka po 1 na raz; dodać ekstrakt waniliowy. Puree pokrojone w kostkę brzoskwinie w mini procesorze lub blenderze, aż będą gładkie. Puree z brzoskwiń ubić na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MascarponeMascarpone
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Piec, aż krawędzie są podniesione i suche i środek jest miękko ustawić, O 1 godzinę 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Gorący sernik umieścić bezpośrednio w lodówce. Chill uncovered overnight.
5
Gotować ocet balsamiczny w małym rondlu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 4 protokół; chłodny syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Pokroić wokół sernika; usunąć boki patelni. Na wierzchu plastry brzoskwini, skropić syropem z octu balsamicznego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn