Sernik z białej czekolady z polewą wiśniową
Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką śmietanę, serek, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wiele osób robiło ten przepis, a 191 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik dyniowy z białą czekoladą z polewą migdałową, Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, oraz Sernik Orzechowy Z Białej Czekolady Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj wewnątrz 9-calowej patelni sprężynowej za pomocą nieprzywierającego sprayu do pieczenia. W średniej misce, wymieszać razem okruchy krakersów graham i masło do zwilżenia. Mocno dociśnij do dna springform pan.
Piec, aż krawędzie zaczynają się tylko włączyć złoty, o 15 protokół.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
W żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą, delikatnie podgrzej białą czekoladę, aż się rozpuści.
W stojącej mikser wyposażony w mocowanie łopatek, śmietana ser i cukier na średniej prędkości, aż gładka, o 2 protokół, wyłączając mikser i skrobanie w dół łopatkę i boki miski w razie potrzeby.
Dodać jajka, jeden po drugim, aż będzie gładka, skrobanie miski w razie potrzeby.
Wymieszać ze śmietaną, sokiem z cytryny i wanilią, aż będzie gładka.
Wymieszać w roztopionej białej czekoladzie na gładką masę.
Owiń Na Zewnątrz patelni springform folią, aby stworzyć wodoodporne uszczelnienie.
Wlać ciasto do springform pan i ustawić na dużą patelnię do pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku i napełnij 1 calową gorącą wodą.
Piec, aż krawędzie są ustawione i centrum jiggles tylko lekko, 60 do 75 protokół. Wyłączyć piekarnik i odstawić sernik na 1 godzinę.
Wyjąć sernik z patelni i schłodzić w lodówce, aż całkowicie wystygnie i ustawi, 4 do 6 godzin.
Uruchom ostry nóż wokół wewnętrznej części formy sprężynowej i usuń pierścień. Łyżka wisienki polewa sernik i podawać.