Sernik Z Ajerkoniakiem
Sernik z ajerkoniakiem to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, gałka muszkatołowa, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Sernik Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Wlać okruchy graham cracker do 6 1/2-in.- średnica springform pan z obręczą co najmniej 3 w. wysoki; dodać masło i wymieszać. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie i 1/2 cala. do góry.
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy i 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka.
Dodać 1 jajka na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie w dół wewnątrz miski w razie potrzeby. Ubić w mące, brandy, i 1 1/2 łyżeczki. gałka muszkatołowa tylko do momentu włączenia.
Wlać do patelni wyłożonej skórką i piec, aż małe pęknięcia są widoczne na bokach, ale centrum jiggles, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, 40 do 50 minut.
Między sernikiem a krawędzią patelni Uruchom cienką łopatką. Umieścić sernik na stojaku i ostudzić całkowicie. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Zdjąć obręcz patelni. Jeśli jakakolwiek wilgoć zebrała się na cieście, delikatnie osuszyć ręcznikiem papierowym.
Plastry ciasta kroimy ząbkowanym nożem, biegamy nożem pod gorącą wodą i wycieramy po każdym kawałku.
W małej misce ubij śmietanę i pozostały 1/4 szklanki cukru, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić bitą śmietanę na sernik i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki. gałka muszkatołowa.