Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 202 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 49 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz serek, brązowy cukier, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 306 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Sernik Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać składniki skórki, aż dobrze wymieszane. Wciśnij mieszankę na dnie nieoczyszczonej patelni 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
2
Piec 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W czystej dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż zmięknie. Stopniowo ubijaj w granulowanym cukrze, 1/4 szklanki brązowego cukru, gałce muszkatołowej, śmietanie i wanilii. Beat w jajkach, jeden po drugim, aż kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Serek śmietankowy
Brązowy Cukier
Wanilia
Gałka Muszkatołowa
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać mieszaninę na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 30 do 35 minut dłużej lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Posypać 1/2 szklanki prażonych migdałów; lekko docisnąć. Fajne 1,5 godziny. W przypadku prętów pociąć na 6 rzędów po 4 rzędy, od czasu do czasu używając cienkiego noża i ostrza do wycierania. Przechowywać w lodówce.