Sernik wiśniowy Ricotta wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 269 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zmniejszony tłuszcz serek, śmietana, miód, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Wiśnia i Ricotta Crostini, oraz Ricottan i strudel Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Pokryj 9-calową patelnię spring form sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przełożyć do stelaża z drutu w celu ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić w lodówce przez 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Wiśnie, miód i sok z cytryny umieścić w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zdjąć patelnię z ognia. W małej misce mieszaj żelatynę w ciepłej wodzie, aż się rozpuści, a następnie mieszaj rozpuszczoną żelatynę do mieszaniny wiśni. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 3 godziny, mieszając raz lub dwa razy, aż mieszanina zgęstnieje, ale nie uformuje się jeszcze na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Po 3 godzinach schładzania, sernik polać mieszanką wiśniową, a następnie podawać lub przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do trzech dni.