Sernik Wiśniowy Mrożony Jogurt
Sernik wiśniowy mrożony jogurt jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 631 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wiśni, cukru, jogurtu greckiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Sernik Wiśniowy Mrożony Jogurt, Sernik jagodowo-Wiśniowy mrożony jogurt (opcja bezglutenowa), oraz Jogurt Mrożony Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, rozgnieść serek z cukrem, aż dokładnie połączone; wymieszać z sokiem z cytryny, i wymieszać w jogurcie, o filiżance na raz, aż mieszanina jest gładka i kremowa.
Wymieszać z wiśniami. Przykryć miskę folią i schłodzić do bardzo zimnego, co najmniej 4 godziny.
Wlać mieszaninę do zamrażarki do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Aby uzyskać mocniejszą konsystencję, zapakuj mrożony jogurt do przykrytego pojemnika i zamrozić na kilka godzin.