Sernik Wiśniowy Deser

Sernik Wiśniowy Deser
Sernik wiśniowy deser wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 13. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, okruchy krakersów graham, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Sernik Wiśniowy Deser, Deser Wiśniowy, oraz Deser Wiśniowy Bezowy.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć okruchy krakersów i cukru; wymieszać z masłem. Naciśnij na nasmarowane 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W misce do miksowania ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubić w jajkach i wanilii tylko do wymieszania; zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 15-20 minut lub aż prawie zestaw. Schłodzić przez 1 godzinę na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc. Łyżka ciasto nadzienie na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia0
Magazyn