Sernik Wiśniowy

Sernik Wiśniowy
Ten przepis służy 10 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, serek philadelphia, gotowy do użycia crumb crust graham cracker i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowy sernik wiśniowy, Sernik Wiśniowy, oraz Ciasto Z Sernikiem Wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić śmietankowy ser i cukier ubijając trzepaczką lub mikserem do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Przechowywać w lodówce 3 godziny.
4
Podawać z nadzieniem z ciasta wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn