Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową
Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową wymaga ok. 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 29 fanów. Jeśli masz wiśniowo-jagodowe polewa, graham cracker crust, serek śmietankowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową, Sernik waniliowy z polewą wiśniową, oraz Sernik cytrynowy ze świeżą polewą jagodową.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 325°. Dodać Graham Cracker Crust (poniżej). Podczas gdy skorupa chłodzi, Kontynuuj przepis.
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubić cukier i wanilię, aż będzie gładka. Beat w jaja, jeden po drugim.
Wlać masę sernikową do skorupy i równomiernie rozprowadzić.
Piec około 40 minut lub do momentu napełnienia.
Umieść patelnię na stojaku chłodzącym. Fajne 30 minut.
Przykryć sernik i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin. Podczas gdy sernik chłodzi się, zrób polewę wiśniowo-jagodową (poniżej).
Sernik podawać z polewą. Przechowywać w lodówce.
Wymieszać okruchy krakersów, cukier i margarynę. Mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boku patelni do ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce o 30 minut lub do firmy.
Truskawki opłucz zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Wytnij kadłub lub "czapkę"za pomocą noża do parkowania.
Truskawki pokroić wzdłuż na plastry.
W średniej misce wymieszać truskawki, nadzienie do ciasta i sok z cytryny. Przykryć i przechowywać w lodówce polewa, aż będziesz gotowy do służyć sernik.